Partenerii pionierului PicoEnergy

 

Succesul nu se definește singur. Fie că este vorba despre cooperări cu instituții de testare acreditate independente pentru stabilirea eficienței și a coeficienților de performanță ai pompelor de căldură PicoEnergy, fie că este vorba de cooperări simbiotice pe plan tehnic pentru automatizări de vârf, succesul se definește mereu pornind de la capacitatea de a inova împreună și alături de parteneri-cheie aleși pe sprânceană și recunoscuți drept pionieri în domeniul lor de specialitate.

Iată instituțiile și organizațiile partenere care contribuie la succesul PicoEnergy.

Austrian Intitute of Technology (AIT) – Institutul de Tehnologie din Austria este cel mai mare institut tehnologic de cercetare din Austria, fiind un partener de dezvoltare de frunte și în domeniul pompelor de căldură.

FH Oberösterriech – este un important centru de inovare și cercetare în domeniul pompelor de căldură. Universitatea de științe aplicate din Austria de Sus este cea mai mare universitate din Nord-Vestul Austriei.

KEBA – este o companie axată pe soluții de automatizare și control electronic care funizează o gamă variată de produse în automatizarea bancară, în logistică, în loterie, în electromobilitate, precum și în controlul și automatizarea încălzirii. Pentru PicoEnergy, compania Keba furnizează sistemul inovator de comandă și de gesiune a circuitului frigorific, precum și interfața și soluțiile de monitorizare de la distanță a pompelor de căldură.

LOXONE – este o companie specializată în domeniul caselor inteligente ale cărei sisteme comercializate se integrează armonios și unitar cu pompele de căldură PicoEnergy. Posibilitatea de a integra pompele PicoEnergy cu sistemul Loxone în România te ajută să te poți bucura de o casă inteligentă care te poate ajuta să economisești atât timp cât și costuri pentru energie.

Wärmepumpe Austria – este o asociație a producătorilor de pompe de căldură din Austria care are ca rol principal educarea publicului cu privire la beneficiile pompelor de căldură.