Noul management energetic E-SMART

Noutăți

Noul management energetic E-SMART

Producătorul de pompe de căldură din Austria de Sus, PicoEnergy, deschide drumuri noi prin introducerea pe piață a primei pompe de căldură cu management energetic integrat.

Este prima pompă de căldură care cuprinde toate funcțiile fundamentale ale managementului energetic. Cu ajutorul tehnologiei E-SMART a producătorului austriac, pompa de căldură devine interfața centrală care integrează încălzirea, panourile fotovoltaice, bateriile care acumulează electricitatea, mobilitatea electrică și managementul rețelei electrice inteligente SmartGrid. Și asta la cele mai avantajoase prețuri, fiind ușor utilizat și cu posibilitatea de extindere modulară. Chiar dacă nu se folosesc toate funcțiile exact de la început, pompa de căldură este din start pregătită pentru o interconectare ulterioară. Acest lucru este posibil datorită celei de-a doua unități de control adiționale care este integrată în pompa de căldură. Toate funcțiile sunt disponibile printr-un ecran tactil sau prin intermediul telefonului mobil sau al tabletei.

E-SMART: rezultatul a decenii de experiență și viziunii clare

„Este sarcina noastră să facem posibilă atingerea gradului maxim de libertate și de independență atunci când vine vorba de alimentarea cu energie electrică a căminului nostru prin pompele de căldură, sistemele fotovoltaice, acumulatoarele și mobilitatea electrică”, spune Hannes Jakob, directorul PicoEnergy GmbH despre viziunea și misiunea ce stau la baza E-SMART. Astfel, cea mai modernă tehnologie de control poate fi folosită în propria locuință. Cunoștințele și experiența adunate din aproape patru decenii și viziunea clară că energia trebuie să fie curată și accesibilă au fost forța propulsoare ce a dus la dezvoltarea E-SMART.

Cele mai importante funcții E-SMART la prima vedere

  • Pompa de căldură pentru încălzire și răcire
  • Integrarea tehnologiei fotovoltaice
  • Managementul acumulatoarelor de energie electrică
  • Controlul încărcării pentru mobilitatea electrică
  • SmartGrid prin folosirea celor mai bune planuri tarifare
  • Operarea prin smartphone sau comandă vocală

Management energetic e-smart și pompa de căldură PicoEnergy – un duo imbatabil

Managementul energetic e-smart integrat cu pompa de căldură PicoEnergy este o soluție nouă și inovatoare pe piața din România. Vă oferim soluții adaptate nevoilor dumneavoastră pentru proiecte de construcții ce au la bază nu doar calitatea cât și grija pentru mediul înconjurător. Eficientizarea energetică, integrarea cu panourile voltaice, gestionarea încărcării mașinii electrice și operarea prin smartphone sau comandă vocală sunt doar câteva dintre avantajele pe care le poți avea dacă alegi soluțiile inteligente PicoEnergy.

Avem nevoie de energie curată

Avem nevoie de energie pentru a ne bucura de o temperatură plăcută în locuință. Energie pentru sarcinile cotidiene din casă, dar și pentru a ne asigura mobilitatea cotidiană. În ziua de azi, această energie poate fi extrasă în mod curat și sustenabil direct din terenul propriu și din radiația solară. Cine construiește sau renovează inteligent, folosește resursele naturale și regenerabile din imediata apropiere. Căldura și răcoarea din sol precum și energia solară sunt ingredientele unui viitor independent. Dacă le gestionăm cum trebuie, acestea ne ajută să reducem costurile cu energia și contribuie în mod semnificativ la tranziția energetică globală. „În acest mod, fiecare dintre noi poate face ceva pentru portofel și totodată pentru o lume mai bună”, completează domnul Jakob.

PicoEnergy Wärmepumpen în Pinsdorf

Aproximativ acum patru ani, antreprenorul de pompe de căldură Hannes Jakob împreună cu antreprenorii din Mühlviertel, Klemens și Dominik Mittermayr, proprietarii grupului M-TEC, au pus bazele proiectului PicoEnergy Wärmepumpen. Obiectivul: realizarea celei mai inovatoare și eficiente pompe de căldură și acordarea de service de cea mai bună calitate din țară. În bagajul luat la drum se găsește experiența acumulată în peste patru decenii de soluții energetice și cele peste 12.000 lucrări de instalații de succes. Trei ani mai târziu, peste 1.000 pompe de căldură au plecat din noul punct de dezvoltare și producție din Pinsdorf.

Grupul PicoEnergy

Grupul PicoEnergy se bazează încă de la începutul anilor 1970 pe competențe diversificate în domeniul încălzirii și răcirii. Cei peste 100 angajați în cele trei puncte de lucru asigură dezvoltarea continuă a produselor și serviciilor pentru clienți și parteneri. Viziunea și calitatea sunt reflectate de cele peste 12.000 lucrări instalate cu succes și de numeroasele premii obținute. La punctul de lucru din Pinsdorf, pompele de căldură sunt concepute și produse deja de peste trei ani. Acestea sunt instalate de parteneri competenți exlclusivi din întreaga Europă: în Germania, Austria și Elveția sub brandul M-TEC, iar în restul țărilor europene sub iconica denumire PicoEnergy aluzivă la consumul redus de energie, precum și la eficiența acestora.

Descoperă selecția premium de pompe de căldură sol-apă și fă o alegere inteligentă pentru locuința ta.

Dezvoltarea si producerea de pompe de caldura geotermale extrem de eficiente

SC HAVASI SERV CONSTRUCT SRL | str. Magnoliei 2, 440198, Satu Mare, România

Mai multe noutăți