Nou! Pompa de căldură aerotermală compactă

Noutăți

Noutate: ECOAir Compact aer-apă

Toate lucrurile bune vin câte trei. Pompa de căldură aerotermală ECOAir Compact WPLC 2-17 KW de la PicoEnergy este noua pompă de căldură aer-apă care redefinește standardele de eficiență pe piața de profil.

Datorită celei mai moderne tehnologii pentru încălzirea locuinței, pentru răcire, precum și pentru prepararea apei calde, conceptul pompei de căldură pentru construcții noi și modernizări de locuințe este unul dintre cele mai eficiente concepte pe piața actuală. Și asta, cu o funcționare foarte silențioasă.

Avantajele pompei de căldură aerotermale ECOAir Compact 2-17 kW

  • Cel mai ridicat grad de eficiență
  • Noul agent frigorific R452b
  • Puterea de inovare extraordinară și în domeniul tehnologiei de control
  • Optimizarea consumului propriu în sistemul fotovoltaic
  • Funcționalitatea Smart Grid extinsă
  • Integrarea sistemelor externe
  • Interfața LAN integrată în fiecare pompă de căldură încă de pe banda de producție
  • În plus, unitățile WPLC412 și WPLC618 sunt listate pe BAFA (www.bafa.de). (eligibile pentru finanțare)

Alege pompa de căldură aerotermală, o soluție inteligentă pentru casa ta, ce îți oferă un confort sporit datorită tehnologiei inovative de control și a funcției Smart Grid. Telefon, tabletă sau comandă vocală – folosește-te de numeroasele posibilități prin care poți regla temperatura ambientală. Cu Internet Inside, pompele de căldură PicoEnergy integrează pe deplin cele mai recente evoluții tehnologice.

Mai multe informații despre conceptele de pompă de căldură aerotermală de la PicoEnergy găsești la www.picoenergy.ro sau în documentele noastre în format PDF.

Dacă nu ești încă hotărât cu privire la ce tip de produs este potrivit pentru tine, descoperă întreaga selecție de pompe de căldură PicoEnergy în site, sau contactează-ne pentru o ședință de consiliere astfel încât să alegi cel mai bun produs pentru tine. Astfel te vom putea ajuta să alegi cea mai bună variantă pentru locuința ta, astfel încât să te bucuri de calitatea excepțională a pompelor de căldură PicoEnergy. În funcție de caracteristicile zonei în care locuiești, îți vom putea recomanda o pompă de căldură geotermală, aerotermală sau o pompă de căldură apă-apă. Alege pompe de căldură geotermală de înalta calitate pentru zonele care îți permit forajul solului în adâncime. Un sistem de încălzire cu pompe de căldură îți poate îmbunătăți calitatea vieții și a confortului, în timp ce ai grijă de mediul înconjurător.  Dacă optezi pentru pompa de căldură PicoEnergy integrată cu sistemul de management energetic E-SMART vei avea control absolut asupra cui, cât, cum și când consumă energie electrică în clădire. Contactează-ne pentru a-ți recomanda cele mai bune soluții pentru spațiul tău.

Dezvoltarea si producerea de pompe de caldura geotermale extrem de eficiente

SC HAVASI SERV CONSTRUCT SRL | str. Magnoliei 2, 440198, Satu Mare, România

Mai multe noutăți