Interconectarea simplă și eficientă

Întreținerea și diagnoza defectelor pot fi realizate cu ajutorul mentenanței de la distanță într-un mod simplu și necomplicat. Nu apar costuri de deplasare și timpi de așteptare.

În plus, poți să-ți controlezi sistemul de încălzire de oriunde te-ai afla: telefon, tabletă sau comandă vocală – folosește-te de numeroasele posibilități prin care poți regla temperatura ambientală.

  Cu Internet Inside, pompele de căldură PicoEnergy integrează pe deplin cele mai recente evoluții tehnologice.
  Avantajele conectării digitale sunt evidente.

 • Întreținerea și diagnoza defectelor

  Mot fi realizate cu ajutorul mentenanței de la distanță într-un mod simplu și necomplicat. Nu apar costuri de deplasare și timpi de așteptare.

 • Controlezi sistemul de încălzire de oriunde te-ai afla

  Telefon, tabletă sau comandă vocală - folosește-te de numeroasele posibilități prin care poți regla temperatura ambientală.

 • Management energetic inteligent

  Intercomunicarea echipamentelor - panourile fotovoltaice, acumulatoarele sau unitățile de mobilitate electrică - permite utilizarea optimă a anergiei.

  Tehnologie pentru un viitor mai bun

 • Smart Grid

  Pompele de căldură PicoEnergy sunt deja în ziua de azi Smart Grid Ready. Cu această funcție, poți beneficia de costurile reduse pe care le fac posibile viitoarele rețele energetice. În perioadele când se consumă mai puțină electricitate, aceasta devine mai ieftină. Din acest motiv, este avantajos ca pompa de căldură să funcționeze în acele intervale orare. Cu sistemul de reglare inteligentă de la PicoEnergy, acest lucru se întâmplă automat.

 • Internet Inside

  Cu Internet Inside, toate pompele de căldură de la PicoEnergy au deja viitorul integrate în structura lor. Cu ajutorul acestei funcții, poți să controlezi pompa ta de căldură de pe telefonul mobil, tabletă sau de pe calculatorul tău. Dacă la un moment dat se întâmplă ca pompa de căldură să nu funcționeze în mod optim, instalatorul selectat este notificat în mod automat grație acestei tehnologii. Acesta poate regla setările prin Internet Inside, fără să mai trebuiască să se deplaseze la fața locului. Astfel, economisești bani și timp.

 • Integrarea sistemelor externe

  Grație controlului inteligent al pompelor de căldură de la PicoEnergy este posibilă integrarea cu panouri fotovoltaice, solare și cu sistemul de management al locuinței. Sistemul de integrare a instalației fotovoltaice permite utilizarea electricității astfel generate pentru încălzirea locuinței, precum și pentru prepararea apei calde, cu prioritate pentru autoconsum. Injectarea în rețea se realizează abia după ce boilerul de apă caldă este plin și locuința are o temperatură ambientală plăcută. De asemenea, este posibilă integrarea bateriilor, precum și comunicarea cu stațiile de încărcare pentru mobilitatea electrică.