Echipa de vis pentru tranziția energetică

Noutăți

FRONIUS, KEBA și PicoEnergy aduc împreună soluții durabile în domeniul construcțiilor.

Noutăți Presă 

FRONIUS, KEBA și PicoEnergy aduc împreună soluții durabile în domeniul construcțiilor.

Sunt printre cei mai buni din domeniu. Și asta, nu doar în Europa, ci și cu mult peste granițele europene. Pe lângă faptul că Fronius și KEBA – doi lideri pe piața tehnologică – se află în imediata apropiere geografică a sediului PicoEnergy, aceștia reprezintă totodată doi furnizori tehnologici pentru PicoEnergy. Când vine vorba de perfecționarea sistemelor de pompe de căldură și a managementului energetic, PicoEnergy se bazează pe alianțe cu alți pionieri.

Fronius, producătorul austriac de tehnologii, este cunoscut atât în sectorul tehnologiei de sudare cât și în domeniul invertoarelor pentru instalații fotovoltaice. În ceea ce privește sistemul de management energetic E-SMART de la PicoEnergy, know-how-ul de la Fronius în sectorul fotovoltaic își spune cuvântul, asigurând eficiență maximă prin integrarea optimă a invertoarelor. Cu produsul unic – Ohmpilot –  puterea rezistenței electrice a pompei de căldură este reglată continuu în timp real. Astfel, se stochează și ultima rază de soare. Fronius este prezent în peste 60 țări cu filiale proprii sau puncte de vânzare.

Când vine vorba de tehnologia de comandă interconectată, KEBA – expertul în automatizări din Linz – și-a asigurat locul printre liderii de piață. Fondată în 1968, KEBA se numără în ziua de azi printre cei mai buni în domeniul soluțiilor de tehnologie de comandă și de automatizare, precum și stații de încărcare pentru mobilitatea electrică. O tehnologie care asigură o operare și interconectare perfectă atât pentru pompele de căldură de la PicoEnergy, cât și pentru sistemul de management energetic E-SMART.

„Pentru dezvoltarea continuă a produselor noastre, lucrăm în strânsă colaborate cu partenerii noștri. Aceste comunități de dezvoltare reprezintă un pilon semnificativ al viziunii noastre cu privire la alimentarea cu energie electrică în domeniul construcțiilor printr-un management energetic sustenabil”, declară directorul PicoEnergy Hannes Jakob.

Află și cum te poți bucura de o casă inteligentă prin integrarea cu sistemul Loxone în România, dar și alte avantaje sau informații despre partenerii PicoEnergy. Alege pompe de căldură geotermală din oferta noastră pentru a beneficia de soluții premium concepute special pentru nevoile tale. Mai mult, își reduci costurile la energie și contribui la protejarea mediului înconjurător. 

www.picoenergy.ro

Dezvoltarea si producerea de pompe de caldura geotermale extrem de eficiente

SC HAVASI SERV CONSTRUCT SRL | str. Magnoliei 2, 440198, Satu Mare, România

Mai multe noutăți