Pompa de căldură: multifuncțională ca un briceag elvețian

O pompă de căldură cu multe funcții noi și inovatoare. Este totodată centrală electrică individuală, stație de încărcare electrică sau acumulator. Și aceasta, fără a fi necesară prea multă energie din afară.

Tehnologia E-Smart îți reglează producția și consumul energiei în locuință, făcându-le și vizibile.

  Cu E-SMART, conceptul energetic al viitorului este disponibil azi grație pompei de căldură de la PicoEnergy.

   

   

 • Pompa de căldură pentru încălzire și răcire

  O temperatură ambientală mereu plăcută pe parcursul întregului an. Pompa ta de căldură folosește în mod eficient energia din sol sau din aer.

 • Integrarea cu panourile fotovoltaice

  Produci energie electrică gratuită cu ajutorul unei instalații fotovoltaice montate pe acoperișul locuinței tale. Această energie poate fi utilizată atât pentru pompa ta de căldură, cât și pentru alți consumatori.

 • Managementul bateriilor

  E-Smart identifică necesarul de energie și stochează curentul neutilizat. Astfel, nimic nu se pierde.

 • Îți gestionezi încărcarea mașinii tale electrice

  Ai încredere în mobilitatea viitorului și transformă-ți pompa de căldură PicoEnergy într-o pompă de alimentare (electrică). Poți folosi electricitatea neutilizată ca să-ți încarci mașina electrică. Puterea PicoEnergy - și pentru drum!

 • Smart Grid pentru cele mai bune planuri tarifare

  E-Smart folosește tarife flexibile ale energiei pentru a achiziționa electricit și pentru a-l folosi atunci când este cel mai rentabil. Desigur, doar atunci când acesta nu este produs în regim propriu.

 • Operare prin smartphone sau comandă vocală

  Folosește-te de numeroasele posibilități prin care poți comanda centrala energetică E-Smart. O operare simplă și intuitivă pentru cea mai modernă evoluție Smart-Home de pe piață!