Mențiuni legale: Obligația de informare cf. art. 5 al. 1 din Legea comerțului electronic și obligația privind publicarea conform Legii privind media art. 2

Proprietar media și editor: PicoEnergy 

Str. Pintea Haiducul 58, 440266, Satu Mare

Tel. 004 0744691188

office@picoenergy.ro

 


Dispoziții legale

Pagina de internet a PicoEnergy incluzând toate elementele acesteia (imagini, ilustrații, texte, animații) este protejată prin drepturi de autor. Orice utilizare necesită acordul PicoEnergy. Acestea pot fi utilizate doar în scop personal, necomercial. Materialele fotografice (pozele) pot fi utilizate în mod gratuit, indicându-se numele fotografului. În afara utilizării interne, logoul PicoEnergy nu poate fi utilizat, descărcat, copiat sau distribuit fără acordul PicoEnergy.

Pagina de internet a PICOENERGY conține linkuri către alte pagini de internet care sunt complet independente de această pagină. PicoEnergy nu garantează pentru exactitatea, integralitatea sau autenticitatea informațiilor cuprinse în acele hyper-linkuri sau în alte pagini de internet. Accesarea altor pagini de internet interconectate cu pagina PicoEnergy se realizează pe propria răspundere.

Sub rezerva greșelilor și erorilor.