Conceptul TWIN PLUS de pompe de căldură

Noutăți

TWIN PLUS: construcțiile unitare cascadabile

Cu noul concept TWIN PLUS de pompe de căldură, PicoEnergy îți oferă capacități sporite cu o flexibilitate extraordinară.

Capacitate de încălzire variabilă între 5 și 66 kW și peste. Soluția TWIN PLUS combină într-un mod inteligent două sau mai multe pompe de căldură PicoEnergy într-o construcție unitară cascadabilă. Astfel, ai posibilitatea de a beneficia de și mai multe avantaje. Pompa de căldură preia funcția de control, iar modulele de extindere furnizează și mai multă energie.

Pe lângă reglajul amplu al intervalului de putere termică, de exemplu 5-32 kW, 5-49 kW sau chiar și 5-66 kW, se asigură un maximum de toleranță la defecte datorită componentelor redundante. Ne luăm adio de la căratul anevoios: grație conceptului TWIN PLUS instalarea în sala tehnică este acum mult mai ușoară. Execuția cu componente redundante simplifică depozitarea pieselor de schimb.

Un alt avantaj major al conceptului TWIN PLUS prin care, construcțiile unitare cascadabile de pompe de căldură PicoEnergy lucrează unitar pentru a asigura necesaruri termice ridicate, este economia care rezultă cu echipamentele pentru prepararea apei calde menajere. Mai precis, în cazul unei pompe de căldură cu un singur compresor de capacitate mare sau cu două compresoare cascadate în aceeași unitate de mare capacitate, descărcarea energiei termice pentru producția de apă caldă menajeră poate avea loc doar într-un boiler cu registru supradimensionat.

În schimb, în cazul construcțiilor unitare cascadabile TWIN PUS, automatizarea pompelor de căldură PicoEnergy permite ca doar un modul să fie alocat neexclusiv pentru prepararea apei calde menajere. În funcție de necesarul de apă caldă menajeră, poate fi alocată unitatea de putere mai mică sau cea de putere mai mare ori cea modulantă sau cea nemodulantă. Această unitate alocată pentru producția de apă caldă menajeră va participa totodată și la încălzire atunci când construcția unitară cascadabilă TWIN PLUS primește comandă de încălzire de la termostatele de cameră sau când trebuie să mențină agentul termic la temperatura setată în diagrama de încălzire cu compensare meteorologică, existând posibilitatea de funcționare și în paralel.

Acest lucru înseamnă că faci economii la echipamente deoarece nu trebuie să achiziționezi boilere supradimensionate și, nu în ultimul rând, ai mereu deschisă opțiunea de a-ți integra și panourile solare la producția de apă caldă menajeră. Astfel, conceptul TWIN PLUS vine ca o mănușă mai ales în cazul clădirilor modernizate care au investit deja în panouri solare și pe care le pot utiliza în continuare.

Totodată, grație conceptului TWIN PLUS, te bucuri de flexibilitatea în investiții și poți să îți gestionezi chibzuit fondurile pentru investiții. Deoarece modulele care formează construcțiile unitare cascadabile TWIN PLUS pot lucra în completă autonomie unul față de celălalt, având doar automatizarea în comun, poți să investești în etapte. De exemplu, dacă ai un necesar termic care necesită trei module, poți să achiziționezi primul modul în primul an, al doilea modul în al doilea an și al treilea modul în al treilea an. Astfel, poți să utilizezi primul modul în tandem cu sistemul anterior de încălzire pentru a completa necesarul termic sau, dacă imobilul nu este complet finalizat ori dacă îți propui o extindere ulterioară, primul modul să acopere necesarul termic strict al spațiului care este locuit în primul an. Și la primăvară poți trece la extinderea construcției.

Mai multe informații găsești în fișele tehnice sau la partnerii competenți PicoEnergy.

Descarcă fișele tehnice TWIN PLUS

POMPA DE CĂLDURĂ TWIN PLUS AEROTERMALĂ

POMPA DE CĂLDURĂ TWIN PLUS CU SOLUȚIE GLICOLATĂ

POMPA DE CĂLDURĂ TWIN PLUS CU VAPORIZARE DIRECTĂ

POMPA DE CĂLDURĂ TWIN PLUS PENTRU APE FREATICE

Alege pompa de căldură aerotermală pentru spațiul tău și bucură-te de temperaturi ambientale perfecte pentru confortul tău. Mai mult, îți reduci costurile la energie, în timp ce ai grijă de mediul înconjurător. Optează pentru o soluție inovatoare, de ultimă generație, și profită de beneficiile pe care aceste sisteme ți le oferă în fiecare zi. Alege pompa de căldură pentru ape freatice atunci când spațiul tău este limitat. Cu acest sistem îți poți încălzi sau răci locuința după bunul plac, astfel obții o temperatură ambientală ideală pe tot parcursul anului.

Dacă îți dorești să afli mai multe informații despre ce tip de pompe de căldură poți alege precum și ce surse de energie pot fi folosite, descoperă gama de pompe PicoEnergy și alege opțiunea cea mai potrivită pentru tine. Sonda geotermală este o alternativă perfectă pentru locuința ta, deoarece, 80% din energia necesară este extrasă direct din sol. Integrarea cu Loxone România îți garantează o casă smart adaptată nevoilor tale, un managemnt intuitiv, facil și un confort sporit în orice încăpere.

Dezvoltarea si producerea de pompe de caldura geotermale extrem de eficiente

SC HAVASI SERV CONSTRUCT SRL | str. Magnoliei 2, 440198, Satu Mare, România

Mai multe noutăți